Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie
Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige woning opknappen? Kies dan voor de kunststof kozijnprofielen van VEKA! Hiermee haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. Het zijn niet alleen bijzonder fraaie kozijnprofielen die naadloos passen bij het ontwerp van uw woning, maar ze zijn ook nog eens beter voor het milieu én voor uw portemonnee. Bovendien hebt u er jarenlang geen omkijken naar. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor de fraaie oplossingen van VEKA!

Voor elke bouwstijl
Ieder land heeft zijn eigen bouwstijl. VEKA is een internationaal bedrijf, dat speciaal voor de Nederlandse bouw een compleet programma kunststof kozijnprofielen heeft ontwikkeld. Daarbij is de keuze in stijlen, kleuren en vormen enorm groot. U kunt daardoor ook voor uw woning de juiste kozijnprofielen van VEKA kiezen. Of u nu een moderne woning laat bouwen of een historisch pand laat renoveren, VEKA kunststof kozijnprofielen geven uw huis altijd een eigen gezicht. Van modern en strak tot romantisch en klassiek.

ridder-kozijnen-bouwstijl

Jarenlang genieten
VEKA kunststof kozijnprofielen zijn oerdegelijk. Ze zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van stalen versterkingen. Daardoor behouden ze hun vorm en zijn ze bijzonder duurzaam. Daar komt nog bij dat weer en wind geen invloed hebben op de kozijnprofielen, zodat ze ook nog eens heel lang erg mooi blijven.

Extra veilig
Wilt u ’s nachts rustig kunnen slapen zonder u zorgen te hoeven maken over inbrekers? Dat kan met VEKA. Mede dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie dragen VEKA kunststof kozijnprofielen in belangrijke mate bij aan een veilige woning. In combinatie met inbraak veilig hang- en sluitwerk zijn kozijnen van VEKA profielen SKG gecertificeerd.

Een fris idee
Ventileren is belangrijk voor uw gezondheid. Gelukkig biedt VEKA u een brede keus aan draai/kiep-, draai-, kiep- of klepramen, al dan niet voorzien van ingebouwde ventilatieroosters. Zo houdt u uw woning niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker fris.

Nauwelijks onderhoud
Hebt u ook zo’n hekel aan schilderen? Dan zijn de VEKA kunststof kozijnprofielen echt iets voor u. Die hebben namelijk helemaal geen schilderbeurt nodig. Af en toe een doekje erover en uw kozijnen zien er weer uit als nieuw. Jaar na jaar.

Comfortabel en voordelig wonen
VEKA kunststof kozijnprofielen hebben een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde. Zowel voor warmte als geluid. De kozijnprofielen zijn namelijk opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zijn de profielen zó geconstrueerd dat de ramen en deuren perfect sluiten. Daardoor blijft het altijd aangenaam in uw woning én bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de stookkosten!

Beter voor het milieu
De hoge isolatiewaarde heeft nog een ander groot voordeel: de kozijnprofielen zijn ook nog eens beter voor het milieu. Door te kiezen voor VEKA kunststof kozijnprofielen draagt u een belangrijk steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. En over milieu gesproken: VEKA kunststof kozijnprofielen worden uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige, recyclebare materialen!

Altijd de kleur die u wenst
Natuurlijk wilt u uw woning graag een persoonlijk tintje geven. Dat kan met VEKA kunststof kozijnprofielen. Die zijn immers leverbaar in heel veel verschillende kleuren. Met of zonder hout design. Voor oudere panden zijn er zelfs twee speciale kleuren: monumentaal groen en monumentaal crème.

De VEKA systemen
Het programma bij VEKA heet diversiteit. De VEKA-profielen voor ramen, huis- en schuifdeuren zijn verkrijgbaar in de verschillende systeem-families ALPHALINE, TOPLINE, SOFTLINE en SWINGLINE die qua ontwerp en techniek verschillen. Zo is er voor elke smaak en de betreffende technische eisen gegarandeerd het juiste systeem. En op die manier is de vormgeving van ramen, schuifdeuren en huisdeur perfect op elkaar afgestemd.

In totaal staan meer dan 1.600 verschillende profielen ter beschikking waarmee alle gewenste ramen- en deurtypen kunnen worden vervaardigd. De meest belangrijke ervan willen wij u hier graag tonen. Klik gewoon op een van de systeemfamilies en u komt meer te weten over debetreffende bijzonderheden van de systemen.

ridderkozijnen-veka-alphalineridderkozijnen-veka-toplineridderkozijnen-veka-softlineridderkozijnen-veka-swingline

ridderkozijnen-kunststof-kozijnen.png