Nog meer moois: (schuif)deuren
Ridderkozijnen levert niet alleen kozijnprofielen, maar ook profielen voor rolluiken, luiken, schuif- en hef/schuifdeuren. Onze gebruiksvriendelijke deuren zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Ze vormen één fraai geheel met de kozijnprofielen, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn voorzien van extra staalversterkingen. Uiteraard sluiten de deuren perfect en zijn ze leverbaar in vele modellen en kleuren. Rolluiken en deuren zijn net als de kozijnprofielen duurzaam en onderhoudsarm.

Deuren bepalen het aanzicht van uw gevel. Bovendien worden deuren aan nogal wat belasting blootgesteld. Ze moeten daarom betrouwbaar zijn en veiligheid bieden.

Natuurlijk wilt u uw woning graag een persoonlijk tintje geven. Ridderkozijnen levert een breed gamma aan kunststof deuren en deurprofielen, in heel veel verschillende kleuren. Met of zonder hout design. Voor oudere panden zijn er zelfs twee speciale kleuren: monumentaal groen en monumentaal crème.

Onze kunsttofprofielen voor ramen, huis- en schuifdeuren zijn verkrijgbaar in de verschillende systeem-families ALPHALINE, TOPLINE, SOFTLINE en SWINGLINE die qua ontwerp en techniek verschillen. Zo is er voor elke smaak en de betreffende technische eisen gegarandeerd het juiste systeem. En op die manier is de vormgeving van ramen, schuifdeuren en huisdeur perfect op elkaar afgestemd.

In totaal staan meer dan 1.600 verschillende profielen ter beschikking waarmee alle gewenste ramen- en deurtypen kunnen worden vervaardigd.

rideerkozijnen-deur-kozijnprofielenrideerkozijnen-deur-kozijnprofiel

Volgende >